mandag den 25. august 2008

Mandag d. 25. august

En lettere kølig vind og truslen om småregn fik mandagens gigbåd i vandet på kort tid, og efter et par åretag eller to kom belønningen: Vinden lagde sig, temperaturen steg en anelse, og de grå skyer flyttede sig skyndsomt væk fra Sorø sø. Igen et perfekt Mandagspigevejr!

Gitte havde sat sig på styrmandspladsen og blev siddende hele vejen rundt, hvor hun samlede frisk luft og mentale kræfter til sit forestående hospitalsophold. Vi andre brugte hvert et åretag til at samle positiv energi, som vi i de kommende dage vil telepatere til Gitte. PØJ PØJ styrmand!!!

Ingen roning uden multitasking, og derfor kan jeg referere om samtalemner som mænd på svedehold, synkronsvømning og
familien Høgstedts særlige form for humor, børnebøger, en fransk festdans til anvendelse i festsalen på Sorø Akademi, Green House katalog og en hel del mere, som jeg ikke hørte på 4'er-pladsen.



Jeg fik dog fat i, at Janet i nærmeste fremtid vil indkalde gigbådsmandskabet til fælles nørkle- og synkronsvømmeaften foran videoen på Heglingevej. Vi glæder os til at få indsigt i den Høgstedtske humor!

God læsning fra Mette

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Altså Mette - fam. Høgstedt er vist ikke ene om at have en vis form for speciel humor. Jeg ææææælsker dine sublime og forfinede kommentarer her på siden. Sikke en evne at have!

Mette Vang sagde ...

Hvad mener du? Thihihihihihi "LOL" som de unge udtrykker det.